Plan yhteistyö

Plan Suomi on lastenoikeusjärjestö, joka parantaa työllään kehitysmaiden lasten elämää pysyvästi 70 maassa. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan on yksi maailman suurimmista ja vanhimmista lastenoikeusjärjestöistä ja Planin työ on vaikuttanut miljoonien lasten elämään.

Planin tavoitteena on lasten oikeuksien toteutuminen Suomessa ja maailmalla. Plan haluaa, että lapset saavat kasvaa ja toteuttaa kykyjään ihmisoikeuksia kunnioittavassa maailmassa. Plan auttaa erityisesti kaikista haavoittuvimmassa asemassa olevia lapsia, kuten tyttöjä, etnisiä vähemmistöjä, vammaisia lapsia ja katulapsia.

Plan edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja oikeuksia kehitysmaissa useilla osa-alueilla: koulutus, terveys, katastrofityö, lasten osallistuminen, lastensuojelu, seksuaali- ja lisääntymisterveys, vesi ja sanitaatio sekä taloudellinen turvallisuus. Plan saa aikaan pysyviä muutoksia. Ruohonjuuritason työn lisäksi Plan tuo lasten oikeuksiin liittyviä kysymyksiä päättäjien, median ja yleisön tietoisuuteen.

Voit auttaa Plania auttamaan tukemalla Mikael Jämsäsen kampanjaa tai ryhtymällä kummiksi, kuukausilahjoittajaksi tai vapaaehtoiseksi. Lue lisää: plan.fi.

Kampanjaan pääset osallistumaan osoitteessa: http://www.kiririnki.fi/projects/mikael-jamsanen

Itä-Timor