Ilokseni voin julkistaa uuden yhteistyön Canyon Suomen kanssa.

Tulen ajamaan kauden uudella Canyon Speedmax SLX 9.0 triathlonpyörällä, joka lanseerattiin
viime syksyllä näyttävästi Hawaijilla. Uusi Speedmax on suunniteltu huippunopeaksi ja niitä käyttävät maailman parhaat triathlonistit ITU World Triathlon Series ja Ironman World Championships -kilpailuissa. Viime vuonna samalla pyörällä Jan Frodeno voitti sekä 70.3 ja Hawaijin Ironmanin maailman mestaruudet.

Olen suuresti kiitollinen ja iloinen tästä merkittävästä yhteistyöstä, uskon sen auttavan minua paljon
tämän vuoden tavoitteessani ja päämäärässäni. En malta odottaa että pääsen ajamaan alkukeväästä uudella
pyörällä. Siinä on sähkövaihteet ja intergroidut juoma, lounasboxi ja Carminille oma paikka. Lisäksi pyöränkumin vaihtovälineet ja varakumi on intergoitu pyörän runkoon, we go speed and we go max this year!

Untitled design

Nyt Canyon-triathlonpyörä tekee pyöräilyosuudesta vahvimman lajisi. Tutustu uuteen Canyon Speedmax malliin, joka on tilattavissa heti maaliskuun alussa sinun parhaaseen triathlon kesään: https://www.canyon.com/fi/triathlon/

Urheiluterveisin,
Ironmikael