Vuosi sitten tein elämäni ensimmäisen triathlonin Vantaalla. Tunnelma oli silloin huipussa ja jännitystä ilmassa. Uusi suunta elämässäni sai päivänvalon juuri vantaalla jossa nytkin huomenna n. 1300 itsensä voittajaa kokoontuu yhteen viettämään juhlapäivää. Tämä oli suunnitelmana itsellänikin, mutta nyt olen ollut kovassa vatsataudissa ja kuumessa 2 päivää, joten pakostakin kisat jäävät väliin huomenna.

Tänään on ensimmäinen päivä kun voimat alkavat hieman palautua ja toivon että olisi ensimmäinen kuumeeton päivä ja ruokakin pysyisi sisällä, mutta on aivan liian aikaista edes miettiä kisaamista huomenna. Harmittaa paljon, sillä olin odottanut tätä paljon. Kovat treenit ovat menneet hyvin ja yli 4kk treeniputki on varmasti vienyt minua eteenpäin jota olisi ollut mahtava päästä testaamaan muiden sotureiden kanssa.

Nyt otan kuitenkin rauhassa ja lepään, uskon kuitenkin että tämä lepo tekee minulle nyt vain hyvää ja saan hyvän palautumisen kovasta ja armottomasta treeniputkestani. Olen saanut nukkua ja kerätä voimia tulevaan 7 viikon viimeiseen kovaan rutistukseen ennen 2.8 Hollannissa tapahtuvaa Ironman -kisaani jossa tavoittelen KONA paikkaani Hawaijille, sinne kaikki tekeminen ja treeni kuitenkin tähtää, olen todella luottavainen että onnistun siinä. Olemme aikataulussa tavoitteen osalta, mutta paljon on vielä treeniä edessä jotta voin olla parasta itseäni Hollannissa.

Ensiviikolla on tarkoitus julkistaa uutta kampanjaa urheilun tukemiseeni jotta voisin entistä tehokkaammin tavoitella suurta päämäärääni. Toiveeni on harjoitella kesällä ajallisesti vielä ammattimaisemmin ja vielä kovempaa, mutta siitä tulee juttua vielä tarkemmin kaikille laajemmin.

Mikäli olotila ja kunto sallivat olen varmasti huomenna katsomassa startteja Kuusijärvellä ja tapaamassa tuttuja.
Haluankin toivottaa kaikille ensikertalaisille ja innokkaille triatlonisteille onnea matkaan. Ottakaa päivä ilon kautta, nauttikaa fiiliksesta ja unohtakaa sana kilpailu. Pieni jännitys kuuluu asiaan ja se on enemmän latausta itse suoritukseen kun adrenaliinia tulee kroppaa, se auttaa tekemään vain paremman suorituksen. Kannustakaa toisianne ja ottakaa tavoitteeksi että voitatte itsenne ja pääsette maaliin, sitä tunnetta me kaikki tavoittelemme.
Muistakaa että olette oman elämänne sankareita, rohkeasti eteenpäin ja nauttikaa päivästä.

Nähdään kisapaikalla ja tulkaa nykimään hihasta. Tulen varmasti kannustamaan ja tsemppaamaan teitä mikäli vointini vain antaa siihen mahdollisuuden.

Kesäterveisin,
Ironmikael