Olen suuresti kiitollinen tästä tärkeästä yhteistyöstä lasten oikeuksien puolesta. Urheilun on suuri voimavara tärkeiden asioiden edistämiseen ja olen onnellinen siitä, että voin olla mukana tukemassa Planin tärkeää työtä lasten auttamiseksi Suomessa ja maailmalla. Lapsen oikeudet ovat minulle sydämen asia, niiden puolesta olen tehnyt tärkeää vapaaehtoistyötä jo vuosia.

Paljon on työtä siinä, että lapsen ääni kuuluisi, lapsen näkökulma ja lapsen vaikutusarviointi toteutuisivat häntä koskevissa päätöksenteoissa. Meidän kaikkien tulisi ymmärtää että lapsen etu on kokonaisuus lapsen oikeuksista, sen tunteminen ja ymmärtäminen on meidän kaikkien ihmisten velvollisuus. Yhteiskunnan yksi tärkeimmistä tehtävistä on auttaa ja rakentaa entistä lapsiystävällisempää yhteiskuntaa lapsen oikeuksia kunnioittaen. Otetaan askeleita eteenpäin, mennään oikeaan suuntaan kohti yhteistä päämäärää.

Minulla on unelma päästä Ironman MM-kisoihin ja haluan rikkoa omia rajoja, sekä uskoa että mikään ei ole mahdotonta. Haluan toteuttaa päämäärääni intohimoisesti ja viedä samalla tärkeää lapsen oikeuksien sanomaa urheilun kautta eteenpäin. Syksyllä tulen vierailemaan kouluissa, ja kertomaan siitä kuinka, itseensä uskominen ja unelmat ovat jokaisen nuoren voimavara. Näin haluan tukea ja kannustaa nuoria uskomaan itseensä sekä omiin kykyihin onnistua elämässä.

Nyt voit auttaa ja tukea huippu-urheilua, Planin työtä lasten hyväksi sekä lasten unelmien toteutumista. Jokainen lapsi on tärkeä ja hänellä on tulevaisuus. Omistankin jokaisen juoksuaskeleen, jokaisen kilometrin ja uintivedon lasten oikeuksille sekä lasten paremmalle tulevaisuudelle. Lahjoitan 20% Plan järjestölle lasten auttamiseksi tämän kampanjan kautta, voit auttaa kehitysmaiden lapsia tukemalla minun triathlon huippu-urheiluprojektia ja unelmaa tai ryhtymällä kummiksi, kuukausilahjoittajaksi tai vapaaehtoiseksi Planin sivujen kautta osoitteessa plan.fi.

Olethan mukana auttamassa, sillä jokaisella lapsella on unelma elää turvallista ja hyvää elämää.
Tue kampanjaa osoitteessa: http://www.kiririnki.fi/projects/mikael-jamsanen

Urheilu terveisin,
Ironmikael

www.mikaeljamsanen.com
www.plan.fi

Plan-logo-sininen-RGB