Hienoa oli päästä mukaan ohjelmaan Lassin kanssa. Liikunta ja ihmisten innostaminen on minulle tärkeä asia. Selätin treenit on tullut minulle tutuksi ja käytän selätintä omassa harjoittelussani todella paljon. Keskivartalo, syvätvatsalihakset ja ylävartalon kierto ovat tärkeitä elementtejä triathlonissa.

Nyt pääsin innoissani opettamaan ja haastamaan Lassia Selättimen kanssa, siihen kuului vähän rankempaakin treeniä. Lähtökohta on että Selätintä voit tehdä missä vain ja milloin vain, se on hauskaa ja helppoa. Voit tehdä sitä helposti kotona ja yhdistää sen muihin harjoitteisiin. Itse käytän Selätintä core harjoittelussa yhdessä Pilateksen kanssa, nämä yhdessä antavat minulle tärkeitä kehonhallintaa liittyviä voimavaroja olla parasta itseäni triathlonissa kohti Ironmanin MM-kisoja. Selätin harjoittelussa on tärkeää on puhtaat ja rauhalliset liikkeet, joita voi kehittää ja lisätä haastetta kun kunto kasvaa. Liikkeeitä on kymmeniä mitä Selättimellä voi tehdä, ohjelmassa kävin vain muutamia konkreettisia harjoitteita lävitse. Jos innostuit Selätin treeneistä niin käy tutustumassa www.selätin.fi kotisivuilla, aloita harjoittelu ja olet askeleen lähempänä parempaa hyvinvointia itsellesi.

Katso Elixir Sport Jakso5

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/elixir-sport/kausi-3-jakso-5

Triathlon terveisin,
Ironmikael,Triathlete Athlete
www.selätin.fi