#kohtiunelmaa treenit alkoivat pari viikkoa sitten täydellä teholla. Ensiksi oli vuorossa elämäni ensimmäiset triathlon testit, joidenka tarkoituksena oli saada tietoa missä olen fyysisellä puolella, jonka pohjalta rakennettaisiin kivikova harjoitusohjelma unelman toteuttamiseksi. Minun päämääränä on lunastaa paikka Hawaijille jo tänä vuonna ja tämä tulee vaatimaan minulta yli rajojen menemistä ja paljon enemmän. Onko lähes mahdoton tehtävä mahdollista saavuttaa, uskon siihen koko sydämestäni.

Viime vuonna ajoin itseni sisään triathlonissa, nyt on kaikki pelissä ja mennään maksimi harjoittelulla. Treenit vaihtuivat harrastuspohjalta puoliammattilaiseksi, joka ajallisesti vie nyt lähes toisen kokopäiväisen työn. Saan haastaan itseni niin fyysisesti kuin henkisesti joka päivä, mutta olen päättänyt viedä tämän loppuun asti. Tulen antamaan kaikkeni ja haluan matkallani auttaa samalla muita uskomaan omiin unelmiinsa ja tekemään niistä totta. Näen että meissä jokaisessa on valtavasti potentiaalia ja vahvuuksia, niitä jakamalla voimme luoda onnistumisia ja innostusta jokaisen elämään.

Olen aina puhunut että Ironman ei ole minulle vain kisaamista, vaan paljon enemmän. Näen triathlonin suurena elämänvoimana omien unelmien toteuttamiseen, sillä paljon on kiinni uskosta ja unelmista meidän kaikkien kohdalla. Henkisesti ja fyysisesti käyn harjoitteluissa taistelua lähes päivittäin, tahdon ja uskon itseeni. Haluan mitata omia kykyjäni mennä pidemmälle, saavuttaa unelmani ja olla oman elämäni sankari. Tämä on minua itseäni varten, rakastan sitä mitä teen. Ajattelen jokaisen harjoittelun vahvuutena ja suurena elämänmatkana kohti parasta itseäni. Uskon vahvasti tämän Hawaiji -projektin vievän minut sinne minne minun tuleekin mennä, lähemmäksi ihmisiä ja heidän intohimoa. Haluan tukea, auttaa ja tehdä hyviä asioita elämässäni. Uskon että urheilu tulee olemaan suuri voimavara minulle edistää hyvinvointia niin lasten kuin aikuistenkin elämässä.

IMG_7543

Kun ensimmäinen viikko polkaistiin kovaa liikkeelle, voisin sanoa että kroppa herätettiin talviunelta siihen mitä on tulossa. Otin vastaan kovaa ja armotonta treeniä päivästä toiseen ja iltaisin olinkin aivan loppu. Kokoajan kuitenkin opin itsestäni uusia asioita niin harjoittelussa kuin henkiselläkin puolella. Nämä molemmat ovat tärkeitä matkallani kohti päämäärääni, sillä tämän soturin moottori viritetään täyteen kisakuntoon. Tulen menemään loppuun asti, enkä anna koskaan koskaan periksi.

#kohtiunelmaa matkani on vasta alussa ja tie on pitkä, mutta se tulee antamaan minulle niin paljon vahvuuksia ja elämäntaitoja joita voin hyödyntää elämässäni. Kaikki lähtee itseensä uskomisesta, rohkeudesta, halusta yrittää ja mennä eteenpäin. Mikään ei ole elämässä helppoa mutta kaikki on mahdollista meidän jokaisen kohdalla.

IMG_7678

Kaikkea tätä haluan, tiedän että pystyn ja sisälläni roihuaa voima suurimmista. Henkisesti minut on jo lyöty elämässä useita kertoja, olen selvinnyt suurista elämän vaaroista jotka ovat koituneet niin monen ihmisen kohtaloksi, siitä olen elämälle kiitollinen. Minusta on tullut soturi, joka haluaa kasvattaa elämän siipiä, auttaa muita ja elämään intohimoisesti. Tiedän että sydämeni hiljaisuudessa on tie joka ohjaa minua ja siellä elää ikuinen rakkaus tyttäreeni, se antaa voimaa selviytyä kaikista elämän kolhuista.

Kun toinen viikko oli treeneistä tehty, olin onnellinen. Vapaapäivistä olen saanut vain haaveilla, mutta olen nauttinut kaikesta. Harjoitusohjelma on suunniteltu erittäin hyvin, siinä mietitään jokaista päivää kehityksen kannalta parhaana mahdollisena vaihtoehtona. Harjoittelu on todella ammattimaista jossa jokainen treeni toimii oppituntina minulle itselleni, voimavaroilleni ja vahvuuksieni tunnistamiseen. Haluan jokaisesta treenistä ammentaa voimaa tulevaan ja luoda uskoa itselleni. Kovan treeniviikon lopuksi lyyhistyin lattialle ja vain hymyilin ilosta, olin täysin loppu mutta onnellinen.

IMG_7639

 

Eilen alkoi 3 treeniviikko ja innoissani odotan sen etenemistä. Mennään kovempaa kuin koskaan aikaisemmin ja henkisesti minun täytyy olla valmiina jokaiseen harjoitukseen, joissa haluan antaa parastani. Meillä kaikilla on mielessä pelkoja, jaksanko ja onnistunko. Näin itsellänikin, mutta käytän elämässäni pelkoa moottorina, en jarruna.
Uskon että meissä jokaisessa löytyy suuria voimavaroja, rohkeutta ja intohimoa mennä elämässä eteenpäin. Kun uskot siihen, mikä tahansa on mahdollista. Olen kiitollinen kaikille jotka ovat matkassani mukana, lupaan auttaa ja tukea jokaista sillä tässä lajissa jokainen on soturi ja sankari, omalle elämälle ja siitä tässä on kysymys.

Triathlon lajin voima on ihmisissä ja heidän unelmissa, jotka inspiroivat meitä jokaista yrittämään vielä kerran uudelleen ja menemään omien rajojen yli olla parasta itseään elämässä. Triathlon pelasti elämäni ja pääsette pian seuraamaan matkaani hyvinkin läheltä, josta kerron myöhemmin enemmän.

Olen suuresti kiitollinen Sansegon valmennustallissa Kaisalle ja Frank Jakobsenille. Olette suuri voimavara minulle ja teen varmasti parhaani jokaisessa treenissä onnistuakseni ja toteuttaakseni suuren unelmani. Haluan toivottaa kaikille paljon tsemppiä harjoitteluun, olkaa vahvoja ja uskokaa itseenne. Kuunelkaa sisäistä voimaa, se asuu ihan teissä jokaisessa ja olette vahvempia kuin uskottekaan. Tehkää unelmistanne totta.

IMG_7697

Treeni terveisin,
#Ironmikael
#kohtiunelmaa
www.mikaeljamsanen.com

Ps. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana projektissani taloudellisena sponsorina niin otathan yhteyttä, sillä markkinoillisesti näkyvyyttä on tiedossa kiitettävästi.