Kiireet jatkuvat ja nyt etenee tavoite Hawaiji KONA MM – kisaprojekti. Olin kovin kiitollinen että sain antaa lyhyen haastattelun Radio Rockille tärkeästä isyyslaki uudistuksesta, on erittäin tärkeää että lakiuudistuksesta puhutaan ja kerrotaan kaikille ihmisille Suomessa. Tähän velvoittaa jo lapsen oikeuksien sopimuskin ja uudistuksen tiedottamisessa medialla on erittäin tärkeä rooli ja vastuu. Kiitos Radio Rock, hienoa esimerkkiä kaikille olla mukana edistämässä lain tavoitetta, jolla edistetään tasa-arvoa ja jaettua vanhemmuutta. Tärkein asia kuitenkin on lapsen asema, näkökulma ja oikeudet joita meidän jokaisen tulee noudattaa ja kunnioittaa.

Kerroin samalla uudesta projektistani, Ironman KONA ja Hawaiji kisaprojekti. Tähtäin on nyt MM-kisat ja sinne olisi tavoite päästä jo vuonna 2015, suuri unelma. Sen eteen on tehtävä erittäin paljon töitä ja tarvitsen paljon tukijoita. Harjoitteluun panostetaan todella maailman huipulta ja ammattimaisesti, josta tulen kertomaan lähipäivinä lisää.

Nyt koitan kontaktoida yrityksiä olemaan mukana tukemassa matkaani kohti MM-kisoja. Kisoja tulee maailmalla useita ja taloudellisesti tulen tarvitsemaan paljon sponsoreita unelman toteuttamiseksi. Unelma on lähes mahdoton tehtävä, mutta sain kuulla että se on mahdollista, se riitti minulle. Aina pitää yrittää ja antaa kaikkensa, maailma odottaa.

Tsemppiä kaikille viikkoon ja energiaa jokaiseen päivään,

“Only those who risk going to far can possibly find out how far one can go”

Triathlon terveisin,

Ironmikael
Triathlete, Athlete, Ironman!
Sponsored by myprotein.com
www.mikaeljamsanen.com