Vierumäen jälkeen treenit ovat sujuneet enemmän kuin hyvin, palautuminen Vierumäen kisoista meni suunnitelmien mukaan. Olen koittanut venytellä nyt aktiivisemmin kuin koskaan ja saada kroppaan liikettä ja venymistä. Pyöräilyyn olen panostanut ja saanut kilometrejä alle, onhan seuraavana vuorossa elämäni ensimmäinen puolitriathlon ja Joroisten kilpailu. Taas on mukavaa jännitystä ilmassa.

Treenit ja vapaaehtoistyöt täyttävät päivät enemmän kuin tarpeeksi, kampanjan eteenpäin vieminen ja yhteistyökumppaneiden hakeminen on ensisijaisen tärkeää. Elämäntaidot kouluun –hanke koskettaa jokaista nuorta Suomessa. Olen äärettömän kiitollinen, sillä mukaan on lähtenyt yrityksiä ja upeita ihmisiä. Näen että pienistä puroista syntyy iso unelma, uskon siihen. Teen parhaani, annan kaikkeni.

Kiitollisuuttani ei voi koskaan sanoa liikaa, ne pienet teot ja avut ovat kultaakin tärkeämpiä. Ihmiset ovat mukana isolla sydämellä ja intohimoa on suuresti mukana, se on sydämen syke elämään. Tähän asiaan liittyen on ensi viikolla tulossa merkittävän iso asia, josta olen äärettömän kiitollinen. Haluan rakentaa joukkueen missä ihmisiä inspiroidaan, innostutaan ja onnistutaan yhdessä. Mikä tärkeintä he voivat olla osa suurta isoa yhteisestä unelmaa, tästä lisää ensi viikolla.

Urheilussa ja vapaaehtoistyössäni on intohimoa, tiedän mitä teen ja mihin olen matkalla. Helppoa se ei ole, joskus harjoittelukin on raskasta. Väsymyksen ja uupumuksen rajamailla liikutaan kun yötä myöten laitan sähköposteja ja valmistelen tulevaa, täytyy valmistautua kaikkeen ja olla valmis jokaiseen haasteeseen elämässä. Se sisäinen hehku ja kipinä on tunne joka pistää aina rohkeasti yrittämään mitään pelkäämättä.  Haasteita on, mutta vaikeuksien kautta voittoon, haluan olla elämässäni parasta mitä voin koskaan olla. Olen oppinut tanssimaan sateessa, nauttimaan kaikesta pienestä ja olemaan kiitollinen. Pidän tämän mukana kaikessa, niin harjoittelussa ja elämässä. Uskon että tulen pääsemään sinne minne minun tuleekin mennä, luotan elämääni.

Nimetön (21)

Viime viikonloppuna tein elämäni kovimman yhdistelmätreenin, päätin upean aurinkoisen viikonlopun pyöräilemällä Helsinki – Porvoo – Helsinki, matkaa tuli yhteensä 110km ja 31,5 keskinopeudella. Olin päättänyt pyöräilyn jälkeä juosta vielä puolimaratonin, joka vastaisi rasitukseltaan Joroisten puolitriathlonia. Halusin testata ja vetää valmistavan harjoituksen tulevaa kisaa varten. Mukaan olin pakannut Myprotein energiageeliä ja proteiinipatukkaa, ne antavat aina lisäpotkua harjoitteluun. Treenin jälkeen olin aivan loppu, en ollut koskaan tehnyt tämän tasoista yhdistelmätreeniä. Jalat olivat aivan loppu, kipua oli ja sattui. Silti olin äärettömän iloinen, olin voittanut itseni harjoittelussa.

 

Nimetön (18)

Tankkaus ja ravinto ovat tärkeitä koko ajan harjoittelussa. Pyrin suunnittelemaan ja pitämään tarkasti mielessäni mitä syön ja milloin, jotta energiat ja voimat olisivat maksimaaliset harjoittelun aikana. Asenne, sinnikkyys ja suunnitelmallisuus ovat tärkeitä, mitään ei saa ilmaiseksi eikä oikotietä ole tässä lajissa eikä elämässäkään. Jokainen kisa ja harjoitus on askel lähemmäksi unelmaani ja valmistaa minua syksyn ultimate rasitukseen ja koetukseen, siihen IRONMAN –kisaan johon on tulossa mahtava muutos, sisältö ja teema. Lisätietoa kerron hyvinkin pian, mutta huikea juttu.

Nimetön (19)

Tämä treeniviikko on mennyt erittäin hyvin. Maanantaina tein terävän salitreenin ja lihaskuntoa, jonka päälle vielä 5 km kevyttä hölkkää. Halusin palautella jalkoja eilisestä tiukasta yhdistelmätreenistä, illalla hyvät venyttelyt ja lihashuoltoa palautumiseen. Todella tärkeää, vaikka venyttely ei koskaan ole ollut mun juttu niin nyt olen tsempannut siinä. Tiistaina tein palauttavan pyöräilyn Kuusijärvelle, matkaa kertyi reilut 50km, rentoa polkemista ja hetkestä nauttimista. On ilo pyöräillä kun energiat ovat kohdalla ja kropassa on vahva tunne harjoitella. Myprotein lisäravinteet ovat antaneet minulle kroppaan kaivattua lisäpotkua ja voimaa, on huippua lähteä harjoittelemaan kun on tunne että voin antaa treeneissä kaikkensa.

Keskiviikkona illalla lähdin mökille tekemään töitä ja vetämään parin päivän uintitreenit avovedessä. Olin suunnitellut viikonlopun ja alkuviikon pyöräilyt niin että nyt olisi aikaa uida ja juosta. Ilma oli mitä parhain, rakastan sitä tunnetta vedessä, sitä eteenpäin menemistä ja voimaa sisälläni. Tekniikka alkaa pikku hiljaa kulkemaan entistä paremmin ja erittäin hyvä uimavalmentajan Annen ansioista oikeaa liikettä ja liukua alkaa olemaan, toki paljon on vielä parannettavaa yksityiskohdissa. Nyt tein 2,1km avovesiuinnin aikaan 45 min, joten siihen olin erittäin tyytyväinen ja vielä jäi paukkuja. Myprotein energiageeliä suuhun ja lähdin reippaasti koiran kanssa 10km metsälenkille, on ihan eri fiilis juosta metsäpolulla kuin kaupungissa. On aikaa ja rauhaa juosta, ilo ja hetki nauttia lenkistä luonnon keskellä.

Nimetön (20)

Viikonloppuna on sunnuntaina tiedossa Royal-pyöräilyä Lahdessa 130km. Kiitollinen siitä että tapahtuma lähti mukaan tukemaan #elämäntaidotkouluun kampanjaa ja pääsen kertomaan kampanjasta pyöräilijöille, miten voi auttaa ja olla mukana. Muitakin tapahtumia on jo tiedossa missä ollaan mukana, kisakalenteri alkaa täyttymään pian sellaisesta määrästä urheilutapahtumia joissa pääsen kertomaan suuresta unelmasta.

Tänään otan vielä hyvän yhdistelmätreenin ja huomenna pidän ansaitun lepopäivän, lihashuoltoa ja hyvää tankkausta. Sain vihdoinkin putkirullan kotiin ja reidet sekä kropan kanssa alkaa jumppailut. Pitää saada kaikki lihakset käyttöön Joroisille, siellä mennään sitten kovaa ja taistelen parhaasta suoristuksestani.

Muistathan että saat Mass.fi sivuilta -10% alennuksen verkkokauppaan alennuskoodilla #ELÄMÄNTAIDOTKOULUUN  joten käy tutustumassa tuotteisiin ja saat harjoitteluusi energiaa sekä voimaa.

Iloa kaikille arkeen ja elämään,

Treeniterveisin,

Mikael

Hope And Possibility

Work through, drive forward, keep going with love <3

Kiitos, Hyviätekoja.fi, Finntriathlon, Velo & Oxygen, Mass & My Protein, Triforfun, SUH, Tori.fi, Selätin